De media

Le Soir

De kwaliteitskrant bij uistek, de referentie in Franstalige Belgie.Le Soir is een baken van journalistiek met veel kritische en scherpe pennen die commentaar geven op de wereld die ons omringt.

More infos

lesoir.be/mad

Het culturele nieuws vindt u elke week op woensdag in het katern MAD van Le Soir. De dagelijkse culturele actualiteit kunt u  volgen op de MAD pagina van Lesoir.be. Een onmisbare plek voor iedereen die wil weten waar en wanneer wat te doen.

More infos

Passion des montres

Passion des montres is het luxe magazine voor uurwerkliefhebbers. De lezer ontdekt een onbeschrijfelijke wereld met nieuwe modellen van de meest prestigieuze merken.

More infos

geeko.be

Via Geeko.lesoir.be volgen lezers het digitale nieuws, zowel op vlak van hard- als software. De grote trends en evoluties in de wereld van de informatica en het internet worden uitgelegd aan leken.

More infos

lesoir.be

Lesoir.be is de website van de meest spraakmakende krant van Franstalig België. Lesoir.be brengt een rijk en gevarieerd nieuwsaanbod dat voortdurend geactualiseerd wordt. Een site om meteen onder uw favorieten te klasseren en altijd bij te zijn.

More infos

lesoir.be/styles

Mode, decoratie, reizen … alles wat u moet weten om up-to-date te zijn vindt u op de ‘Styles’ pagina’s van de site Le Soir. Een bron van informatie die surfers bekijken en herbekijken en zo voor een grote traffic zorgen.

More infos

Références

Gratis beschikbaar in de krantenwinkel en een zaterdagse bijlage van Le Soir. Références is het meest gelezen blad voor wie werk zoekt.  Naast de jobaanbiedingen bevat het blad ook informatie voor professionals die meer willen weten over de arbeidsmarkt.

More infos

bip.be

De wereld van de smartphones kent geen geheimen meer voor de bezoekers van Bip.be en al wie de app installeert op zijn toestel. Regelmatig krijgt u beknopte informatie om altijd alle onmisbare apps te kennen en te downloaden (of net niet).

More infos

So Soir

Als zaterdagse bijlage van Le Soir is het Lifestyle magazine So Soir onontbeerlijk. Reizen, gastronomie, mode, beauty, decoratie, design… So Soir heeft frisse kijk op de hedendaagse trends en zij die ze bepalen.

More infos

Le Soir immo

Een droomhuis vinden, het ideale appartement op de kop tikken of de evolutie van de vastgoedmarkt in het oog houden, Le Soir Immo is de referentie. De bijlage van de krant Le Soir brengt elke donderdag zowel zoekertjes als nieuws rond bouwen en verbouwen.

More infos

références.be

De online versie van Références met alle voordelen van een jobsite .

More infos

Mad

Cultuur in zijn meest diverse vormen, dat vindt u elke woensdag in de bijlage MAD van Le Soir. Het is uw dag- en nachtagenda voor al uw uitstappen: kunst, theater, dans, film, …

More infos

lesoirimmo.be

Alle voordelen van Le Soir Immo online !

More infos

Le Soir +

Le Soir +, de digitale versie voor de abonnees van de kwaliteitskrant Le Soir. Eerste nieuwssite in Franstalig België. Allerlaatste nieuws, gratis archieven, fotogalerijen, podcasts, video's, blogs ...

More infos