De media

Sudpresse

In Luik zijn de mensen erg gehecht aan hun stad,  aan hun streek en aan hun krant, La Meuse. In La Meuse vinden de lezers elke dag hun portie regionaal nieuws. Natuurlijk wordt ook het nationale en internationale nieuws niet vergeten.

More infos

La Province

La Province brengt vooral regionaal nieuws uit Henegouwen. Het is een onmisbaar medium voor wie met zijn boodschap mikt op een welomschreven geografische doelgroep. De krant wordt vooral in Bergen gelezen, maar brengt ook het nationale en internationale nieuws.

More infos

La Capitale

La Capitale nieuws brengt gericht op de 19 gemeenten van Brussel naar schenkt daarnaast ook aandacht aan het belangrijste nationale en internationale nieuws . De  La Capitale is populair dankzij zijn nabijheid met zijn lezers.

More infos

TV News - Sudpresse

TV News wordt op vrijdag gratis verdeeld met de krant Le Soir en ’s zaterdags met de kranten van de groep Sudpresse. Het biedt een gedetailleerd TVprogramma en informatie over de films en documentaires die die week worden uitgezonden.

More infos

lameuse.be

Inwoners van de provincie Luik zijn sterk verbonden met hun regionale krant La Meuse. Samen met de site Lameuse.be krijgen ze toegang tot helder en duidelijk regionaal nieuws, geschreven door lokale journalisten.

More infos

laprovince.be

Het nieuws van Bergen staat elke dag in de krant La Province. De lezers uit de streek blijven ook op de hoogte via de website Laprovince.be met 24u/24 kwaliteitsnieuws van dichtbij.

More infos

lacapitale.be

Het belangrijkste nieuws van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest vindt u in de pagina’s van de krant La Capitale. Op Lacapitale.be bent u altijd en overal meteen mee met het allerlaatste nieuws in de hoofdstad op computer, tablet of smartphone.

More infos

REDZONE

Het enthousiasme voor de Rode Duivels was nog nooit zo groot als nu. Redzone, een digitaal magazine voor computer, tablet of smartphone, gratis te downloaden door de fans. Het enige onderwerp: voetbal en de Rode Duivels.

More infos

La Nouvelle Gazette

Zoals elke grote stad heeft Charleroi zijn krant: La Nouvelle Gazette. De krant bericht over Charleroi en omstreken, maar ook over al het belangrijke regionale, nationale en internationale nieuws.

More infos

Nord Eclair

Nord Eclair is de belangrijkste krant in het noorden van Frankrijk. Met gericht nieuws dat de nadruk legt op de streek, krijgt dit medium steeds meer vertrouwen en aandacht van zijn lezers.

More infos

sudinfo.be

De kranten van de groep Sudpresse hebben hun eigen website: Sudinfo.be. Surfers ontdekken er informatie over hun streek, over de andere regio’s van het land en algemeen nieuws. De site genereert ook traffic door ludiek nieuws uit de buurt.

More infos

JobsRégions

JobsRégions is het ideale kanaal om jobaanbiedingen kenbaar te maken, maar ook om een nieuwe job te vinden. Via internet of op papier en momenteel als bijlage bij Vlan, vertienvoudigde JobsRégions zijn aantal bezoekers.

More infos

lanouvellegazette.be

Henegouwen kent geen geheimen voor de lezers van de krant La Nouvelle Gazette. Ze volgen het nieuws van hun streek op Lanouvellegazette.be om uur na uur op de hoogte te zijn van het nieuws dat hun streek kleurt.

More infos

nordeclair.be

NordEclair.be is de grootste algemene nieuwssite in de provincie Henegouwen. Nadruk ligt op de steden Doornik en Moeskroen. Plaatselijke journalisten pikken het regionale nieuws op om de lezers elke dag te informeren.

More infos

sudinfo+

De 100% digitale editie van Sudpresse. Sudinfo.be+ brengt de essentie van het nieuws en dankzij interviews en andere exclusieve reportages krijgt u bijkomende informatie over de artikels die eerder op papier verschenen.

More infos

jobsregions.be

De online versie van JobsRégions met alle voordelen van een jobsite.

More infos