Onze merken

lesoir.be

Lesoir.be is de website van de meest spraakmakende krant van Franstalig België. Lesoir.be brengt een rijk en gevarieerd nieuwsaanbod dat voortdurend geactualiseerd wordt. Een site om meteen onder uw favorieten te klasseren en altijd bij te zijn.

More infos

max.sudinfo.be

Max wil uw alledaagse bondgenoot zijn. Dicht bij u, maar ook nuttig met zijn goede aanbiedingen en aanbevelingen, hij laat degenen schitteren die Wallonië vertegenwoordigen. Max is ook inspirerend door zijn advies over decoratie, tuinieren, koken, schoonheid, en zijn scherpe blik op alle huidige trends.

More infos

cinetelerevue.be

Geconfronteerd met de overvloed aan keuze op televisie en op streamingplatforms, sorteert, identificeert en adviseert cinetelerevue.be! Vind alle nieuws over series en films, evenals deals, voordelen en wedstrijden. Een tv-gids, maar ook al het nieuws over het scherm door de redactie gepresenteerd op het web en in de app.

More infos

geeko.be

Geeko stelt lezers in staat om het nieuws op het gebied van digitale technologie te volgen, zowel vanuit hardware- als softwareperspectief. De belangrijkste trends worden geanalyseerd en de grote stromingen in de wereld van computers en het internet worden uitgelegd aan liefhebbers van het genre.

More infos

immovlan.be

Met meer dan 100.000 advertenties online, positioneert Immovlan.be zich als een van de leiders op de Belgische vastgoedmarkt op het internet. Bovendien heeft de Belg een baksteen in zijn maag, en geniet de website een groot succes onder alle lagen van de bevolking.

More infos

sudinfo.be

Eerste nieuwswebsite in Franstalig België, Sudinfo ontcijfert, analyseert en brengt alle informatie van Tournai tot Luik, maar ook van Charleroi tot Arlon. Sudinfo biedt een informatieve en dienstgerichte applicatie (weer, spelletjes, ...). Altijd op de voorgrond, op elk moment.

 
More infos

SoSoir.be

Een lifestyle-universum dat mode, design, schoonheid, reizen, gastronomie en andere aspecten verkent om een bepaalde levensstijl te cultiveren... Artikelen doorspekt met ontmoetingen, tips, goede adressen en video's... Kortom, met slechts één klik, vindt u op elk moment alle thema's van het online magazine terug.

More infos

RTLplay.be

RTLplay.be, het videoplatform van de zenders van RTL België (RTL TVI, RTL Club, RTL Plug) geeft toegang tot een uitgebreide catalogus van series, films, televisieprogramma's en exclusieve video's. Ontdek het beste van entertainment op aanvraag, waar je ook bent. Duik in een meeslepende entertainmentwereld met RTLplay.be. Meer dan 7000 uur aan programma's altijd toegankelijk. Een uiterst efficiënte videomedium.

More infos

Kotplanet

Kotplanet, het Belgische communicatie-, advertentie- en informatiekanaal voor studenten en jongeren van 18-35 jaar. Het is een puur digitaal mediakanaal, 100% gewijd aan het studentenleven in België.

More infos

RTLinfo.be

RTL info is de toonaangevende audiovisuele nieuwswebsite in Franstalig België. Met rubrieken over maatschappelijk nieuws, politiek en internationale zaken, maar ook over sport en showbizz, is de website een echt portaal voor algemeen nieuws. RTL info is tevens de meest populaire app in Franstalig België.

More infos

soirmag.be

Soirmag: Uw onmisbare portaal voor entertainment, mode, cultuur en lifestyle. Ontdek boeiende artikelen, exclusieve interviews, schoonheidstips en volg de meest trendy tendensen. Blijf altijd up-to-date met Soirmag!

More infos

Out.be

OUT.be profileert zich als de onmisbare speler op het gebied van culturele en vrijetijdsagenda in België. Toegankelijk in het Frans en Nederlands, stelt OUT.be gebruikers in staat evenementen te zoeken op locatie, datum en genre.

More infos

Grenzecho.net

Algemeen Belgisch, internationaal en regionaal nieuws, alsook in het Duits, vindt u op www.grenzecho.net. De krant van de Duitstalige gemeenschap heeft een digitaal platform ontwikkeld dat kan worden geraadpleegd via een pc of smartphone.

More infos

telepro.be

Telepro, de onmisbare website om betrokken kijkers te bereiken.

More infos

cinenews.be

Cinefielen of filmliefhebbers op zoek naar een goeie film kennen de weg naar Cinenews.be, de Belgische filmsite bij uitstek. Naast de programma’s in de verschillende zalen, geeft de site ook recensies over de films die uitkomen of nog steeds in de zalen lopen. In de nieuwsrubriek vindt u alles over het beste wat de 7de kunst biedt. En u krijgt een overzicht van alle nieuwe blu-ray/DVD’s en reeksen die verschijnen.

 
 
More infos

Gocar.be

Gocar.be heeft meer dan 3.000 nieuwe auto’s onmiddellijk beschikbaar in heel België en bij meer dan 1.400 partnerverkooppunten waar het grote publiek naar zijn droomvoertuig kan zoeken. Maar Gocar.be heeft ook het laatste nieuws over alle automerken, tests en nieuwigheden nauwlettend in de gaten door de redactie.

More infos