De media

Le Soir

De kwaliteitskrant bij uistek, de referentie in Franstalige Belgie.Le Soir is een baken van journalistiek met veel kritische en scherpe pennen die commentaar geven op de wereld die ons omringt.

More infos

Mad

Cultuur in zijn meest diverse vormen, dat vindt u elke woensdag in de bijlage MAD van Le Soir. Het is uw dag- en nachtagenda voor al uw uitstappen: kunst, theater, dans, film, …

More infos

Passion des Montres

Passion des Montres is het luxe magazine voor uurwerkliefhebbers. De lezer ontdekt een onbeschrijfelijke wereld met nieuwe modellen van de meest prestigieuze merken.

More infos

bip.be

De wereld van de smartphones kent geen geheimen meer voor de bezoekers van Bip.be en al wie de app installeert op zijn toestel. Regelmatig krijgt u beknopte informatie om altijd alle onmisbare apps te kennen en te downloaden (of net niet).

More infos

lesoir.be

Lesoir.be is de website van de meest spraakmakende krant van Franstalig België. Lesoir.be brengt een rijk en gevarieerd nieuwsaanbod dat voortdurend geactualiseerd wordt. Een site om meteen onder uw favorieten te klasseren en altijd bij te zijn.

More infos

Mad.be

Het culturele nieuws vindt u elke week op woensdag in het katern MAD van Le Soir. De dagelijkse culturele actualiteit kunt u  volgen op de MAD pagina van Lesoir.be. Een onmisbare plek voor iedereen die wil weten waar en wanneer wat te doen.

More infos

Références

Références en Références Régions zijn de twee vacaturemedia van Groupe Rossel. Samen bieden ze een 360°oplossing voor bedrijven die de beste talenten willen aantrekken. De redactionele inhoud biedt een brede HR-expertise en garandeert hen zo visibiliteit bij lezers en surfers op zoek naar een job of informatie over de arbeidsmarkt.
Références is de vacaturebijlage van Le Soir, Références Régions die van de titels van Sudinfo, Vlan en 7Dimanche. De twee katernen bieden hoogkwalitatieve redactionele bijdragen en vacatures.

More infos

TV News

Een TV-weekblad, aangeboden als praktisch package met een groot bereik, dat de lezers van de dagbladen van Sudinfo en Le Soir vergezelt!

More infos

So Soir

Als zaterdagse bijlage van Le Soir is het Lifestyle magazine So Soir onontbeerlijk. Reizen, gastronomie, mode, beauty, decoratie, design… So Soir heeft frisse kijk op de hedendaagse trends en zij die ze bepalen.

More infos

Le Soir immo

Een droomhuis vinden, het ideale appartement op de kop tikken of de evolutie van de vastgoedmarkt in het oog houden, Le Soir Immo is de referentie. De bijlage van de krant Le Soir brengt elke donderdag zowel zoekertjes als nieuws rond bouwen en verbouwen.

More infos

références.be

References.be is de vacaturewebsite van Groupe Rossel die de beste profielen bereikt (120.000 geregistreerde kandidaten) en waarop talloze jobaanbiedingen te vinden zijn.

More infos

SoSoir.be

Sosoir.be, het online lifestyle magazine voor mode, design, beauty, reizen, gastronomie en nog veel meer voor de levensgenieters… Artikels boordevol ontmoetingen, tips, goede adresjes, video’s…

Kortom, in één klik en om het even wanneer vind je er alle thema’s van dit online magazine.

More infos

lesoirimmo.be

Alle voordelen van Le Soir Immo online !

More infos

geeko.be

Via Geeko.lesoir.be volgen lezers het digitale nieuws, zowel op vlak van hard- als software. De grote trends en evoluties in de wereld van de informatica en het internet worden uitgelegd aan leken.

More infos