Onze merken

Le Soir

De Belgische algemene krant Le Soir bestaat sinds 1887. Le Soir, een toonaangevend dagblad in de Franstalige dagbladpers, brengt dagelijks 740.760 lezers via al zijn platforms.

 
 
More infos

Mad

Cultuur in zijn meest diverse vormen, dat vindt u elke woensdag in de bijlage MAD van Le Soir. Het is uw dag- en nachtagenda voor al uw uitstappen: kunst, theater, dans, film, …

More infos

Passion des Montres

Aanvullende informatie bedoeld voor alle liefhebbers van horloges en fijne uurwerken. Het tijdschrift biedt een overzicht van alle nieuwe ontwikkelingen in de wereld van de horlogemakerij. Het presenteert nieuwe functies, creaties en trends, maar biedt ook inzicht in de meest prestigieuze horlogehuismerken.

More infos

bip.be

De wereld van de smartphones kent geen geheimen meer voor de bezoekers van Bip.be en al wie de app installeert op zijn toestel. Regelmatig krijgt u beknopte informatie om altijd alle onmisbare apps te kennen en te downloaden (of net niet).

More infos

lesoir.be

Lesoir.be is de website van de meest spraakmakende krant van Franstalig België. Lesoir.be brengt een rijk en gevarieerd nieuwsaanbod dat voortdurend geactualiseerd wordt. Een site om meteen onder uw favorieten te klasseren en altijd bij te zijn.

More infos

Mad.be

Het culturele nieuws vindt u elke week op woensdag in het katern MAD van Le Soir. De dagelijkse culturele actualiteit kunt u  volgen op de MAD pagina van Lesoir.be. Een onmisbare plek voor iedereen die wil weten waar en wanneer wat te doen.

More infos

Références

Références en Références Regio zijn de twee arbeidsmedia van de Groupe Rossel, de allesomvattende werkoplossing die bedrijven in staat stelt om het beste talent te vinden via al zijn toegewijde wervingsgebieden, terwijl het voldoet aan de verwachtingen van lezers en internetgebruikers die op zoek zijn naar werk of hunkeren naar informatie over de arbeidsmarkt.

More infos

TV News

Een TV-weekblad, aangeboden als praktisch package met een groot bereik, dat de lezers van de dagbladen van Sudinfo en Le Soir vergezelt!

More infos

So Soir

Als zaterdagse bijlage van Le Soir is het Lifestyle magazine So Soir onontbeerlijk. Reizen, gastronomie, mode, beauty, decoratie, design… So Soir heeft frisse kijk op de hedendaagse trends en zij die ze bepalen.

More infos

Le Soir immo

Ingesloten elke donderdag in Le Soir en permanent beschikbaar op onze website, is Le Soir Immo de vastgoedbijlage van de krant Le Soir. Onze journalisten verkennen de vastgoedmarkt, evenals bouw en renovatie.

More infos

références.be

References.be is de vacaturewebsite van Groupe Rossel die de beste profielen bereikt (120.000 geregistreerde kandidaten) en waarop talloze jobaanbiedingen te vinden zijn.

More infos

So Soir

Bijgevoegd bij de zaterdageditie van Le Soir, is So Soir het onmisbare lifestyle magazine dat ook de hele week online te vinden is, met een publiek van bijna 535.000 reguliere bezoekers per maand. Reizen, gastronomie, mode, schoonheid, decoratie, design... So Soir biedt een eigentijdse kijk op trends en de mensen die ze vormgeven

More infos

lesoirimmo.be

Alle voordelen van Le Soir Immo online !

More infos

geeko.be

Geeko stelt lezers in staat om het nieuws op het gebied van digitale technologie te volgen, zowel vanuit hardware- als softwareperspectief. De belangrijkste trends worden geanalyseerd en de grote stromingen in de wereld van computers en het internet worden uitgelegd aan liefhebbers van het genre.

More infos