Onze merken

So Soir

Als zaterdagse bijlage van Le Soir is het Lifestyle magazine So Soir onontbeerlijk. Reizen, gastronomie, mode, beauty, decoratie, design… So Soir heeft frisse kijk op de hedendaagse trends en zij die ze bepalen.

More infos

Ciné-Télé-Revue

Het nummer 1 tijdschrift in België. Meer dan 1 miljoen lezers elke week!

Hét toonaangevende familie-tv-magazine in Franstalig België met algemeen nieuws, showbizz en televisie, evenals servicepagina's (gezondheid, milieu, rechten, cultuur, toerisme, auto's, ...).

More infos

TV News

Een TV-weekblad, aangeboden als praktisch package met een groot bereik, dat de lezers van de dagbladen van Sudinfo en Le Soir vergezelt!

More infos

So Soir

Bijgevoegd bij de zaterdageditie van Le Soir, is So Soir het onmisbare lifestyle magazine dat ook de hele week online te vinden is, met een publiek van bijna 535.000 reguliere bezoekers per maand. Reizen, gastronomie, mode, schoonheid, decoratie, design... So Soir biedt een eigentijdse kijk op trends en de mensen die ze vormgeven

More infos

cinetelerevue.be

Geconfronteerd met de overvloed aan keuze op televisie en op streamingplatforms, sorteert, identificeert en adviseert cinetelerevue.be! Vind alle nieuws over series en films, evenals deals, voordelen en wedstrijden. Een tv-gids, maar ook al het nieuws over het scherm door de redactie gepresenteerd op het web en in de app.

More infos

Max

Het nieuwe tijdschrift Max wil uw dagelijkse metgezel zijn. Dichtbij u, maar ook nuttig dankzij goede tips en goede adressen, zet het een prominente plaats in voor degenen die Wallonië laten schitteren. Max is ook inspirerend door zijn advies over decoratie, tuinieren, koken, schoonheid, en dankzij zijn scherp oog voor alle huidige trends.

More infos

Soir mag

De 100% Belgische nieuwsmagazine... Soir Mag biedt elke week een samenvatting van het Belgische en internationaal nieuws. Soir Mag fungeert als een echt weekblad voor onderzoek en ongeziene informatie, het biedt boeiende, lokale reportages en is voortdurend op zoek naar een primeur!

More infos

Télépro

Als tweede algemeen tijdschrift is Télépro een familie georiënteerd televisiemagazine dat gericht is op maatschappelijke onderwerpen, met een evenwichtige mix tussen serieuze en speelse inhoud, met een directe en informatieve toon.

More infos

max.sudinfo.be

Max wil uw alledaagse bondgenoot zijn. Dicht bij u, maar ook nuttig met zijn goede aanbiedingen en aanbevelingen, hij laat degenen schitteren die Wallonië vertegenwoordigen. Max is ook inspirerend door zijn advies over decoratie, tuinieren, koken, schoonheid, en zijn scherpe blik op alle huidige trends.

More infos

soirmag.be

Soirmag: Uw onmisbare portaal voor entertainment, mode, cultuur en lifestyle. Ontdek boeiende artikelen, exclusieve interviews, schoonheidstips en volg de meest trendy tendensen. Blijf altijd up-to-date met Soirmag!

More infos

telepro.be

Telepro, de onmisbare website om betrokken kijkers te bereiken.

More infos