27.04.2023

Rossel advertising steunt op een sterke samenwerking met het bureau NewsMaster om adverteerders op regionaal niveau een complete en effectieve oplossing te bieden voor het opbouwen van bekendheid of zichtbaarheid: het Web co'!

Als adverteerder wilt u communiceren over een verjaardag, een open dag, een nieuwe dienst of een aanstaande opening? U wordt gecontacteerd door een ervaren journalist die u in de schijnwerpers zal zetten. Nadat het artikel (3000 tekens) door u is goedgekeurd, kiest u het medium dat het best aansluit bij uw merk om uw artikel te hosten: een "nieuws" omgeving via onze sites Le Soir, Sudinfo of RTLinfo. Of, als u liever een context heeft die meer gericht is op lifestyle en entertainment, wees dan zichtbaar op Ciné Télé Revue, SoSoir of Max. De technische teams zullen een gepersonaliseerd versterkingssysteem opzetten waarmee geo-gelokaliseerde internetgebruikers uw nieuws kunnen ontdekken!

Dit alles biedt u een garantie voor verkeer in paginaweergaven op uw artikel en verschillende opties, zoals een videocapsule gekoppeld aan uw artikel.

De eerste campagnes presteren boven onze verwachtingen, met bijvoorbeeld een gemiddelde leestijd van 3 minuten per artikel.

Woorden van een expert -  Martial Chouvel, Owner NewsMaster

3 voordelen van contentmarketing?

Contentmarketing verbetert de zichtbaarheid van het bedrijf: door kwalitatieve en relevante inhoud te produceren voor een specifiek publiek, kan de aandacht van gebruikers worden getrokken naar het bedrijf en kunnen ze worden aangemoedigd om meer te weten te komen over de producten of diensten ervan.

Contentmarketing versterkt de geloofwaardigheid van het bedrijf: door nuttige en relevante informatie te bieden aan het specifieke publiek, kan het bedrijf een bron van autoriteit worden in zijn vakgebied, wat de geloofwaardigheid van het bedrijf kan versterken.

Contentmarketing genereert gekwalificeerde leads: door inhoud te creëren die vragen en behoeften van potentiële klanten beantwoordt, kan het bedrijf bezoekers naar zijn website trekken en ze omzetten in gekwalificeerde leads. Dit kan het bedrijf helpen zijn conversieratio te verhogen en zijn omzet te vergroten.

Over jezelf praten, een advertentiemiddel dat nog steeds werkt?

Over jezelf praten kan in sommige gevallen een effectief reclamemiddel zijn, maar dit hangt af van de context en hoe je jezelf presenteert. Hier zijn enkele punten om in overweging te nemen:

Relevantie: om effectief over jezelf te praten, moet je er zeker van zijn dat je publiek geïnteresseerd is in wat je te zeggen hebt. Als je je alleen op jezelf richt zonder de behoeften en zorgen van je publiek aan te pakken, loop je het risico niet de gewenste resultaten te behalen.

Toegevoegde waarde: zelfs als je over jezelf praat, moet je waarde toevoegen voor je publiek. Dit kan in de vorm van tips, oplossingen voor problemen, trucs of interessante informatie. Als je iets kunt bieden dat het leven van je publiek verrijkt, kan over jezelf praten een effectief reclamemiddel zijn.

Authenticiteit: het is belangrijk om authentiek te zijn wanneer je over jezelf praat. Vermijd overdrijven of overdreven opscheppen, omdat dit het tegenovergestelde effect kan hebben en je publiek kan ontmoedigen. Wees eerlijk en transparant over wie je bent, wat je doet en waarom je het doet.

De waar komt de naam "web co'" vandaan?

De term "web co" verwijst naar een online communicatiepraktijk waarbij persberichten op het web worden gepubliceerd. De volledige terminologie is eigenlijk "webcommuniqué".

Web co is een gangbare communicatiestrategie geworden voor bedrijven en organisaties die hun online zichtbaarheid willen vergroten, hun producten of diensten willen promoten, evenementen willen aankondigen of belangrijk nieuws willen delen. De voordelen van deze praktijk zijn onder meer een groter bereik, snelle distributie en grote toegankelijkheid voor het publiek.

Wilt u een succesverhaal van een van onze klanten ontvangen? Neem dan nu contact met ons op.