11.03.2021

Sudpresse onthult Max, de nieuwe dagelijkse metgezel voor lezers

Vanaf zaterdag 13 maart worden de 1.200.000 lezers van de groep Sudpresse bijzonder verwend met de gloednieuwe formule van de Max-bijlage in de kranten La Meuse, La Province, La Nouvelle Gazette, Nord Eclair en La Capitale, alsook op internet, en dit met extra aanbiedingen voor het hele gezin.

Max is het nieuwe tijdschrift dat uw partner wilt zijn in uw dagelijks leven. Dichtbij de lezers, maar ook nuttig door zijn goede tips en adressen, geeft het een ereplaats aan hen die Wallonië doen schitteren. Max is ook inspirerend door zijn advies over decoratie, tuinieren, koken en schoonheid, en door zijn geïnformeerde oog voor de nieuwste trends. Elegant, Max zal het tijdschrift en de website van uw weekend worden door u te begeleiden volgens uw wensen en uw goede momenten. Max is er trots op Waals te zijn en zal u helpen om de kleine schatten te ontdekken dat in uw buurt sluimeren, de initiatieven die het verdienen in de kijker te worden gezet.

Elke zaterdag in de boekhandel, en elke dag op de website https://max.sudinfo.be/ geeft Max de lezers een rendez-vous via zes hoofdrubrieken:

  • Max's ontmoetingen: Max ontmoet persoonlijkheden en presenteert ze aan u vanuit een nieuwe invalshoek.
  • Max at home: Met de mooiste tuinen van Wallonië, advies van tuinexperts, maar ook de laatste decoratietrends en particuliere interieurs onder de loep.
  • Max and me: Schoonheids- en modeadvies, met een decodering van de looks van sterren en alle nieuwe adressen van ontwerpers en must-see winkels in Wallonië.
  • Op stap met Max: U kunt er even tussenuit, maar ook dicht bij huis, om de soms onvermoede hoekjes van Wallonië te ontdekken. U kunt zich ontspannen door een nieuwe sport uit te proberen of te rijden in het nieuwste trendy voertuig.
  • Max's verleidingen: Met zijn goede lees-, tentoonstellings- en muziekplannen, platform en ontcijfert hij de laatste techno-trends.
  • Koken met Max: Met de heruitgevonden recepten van een jonge chef-kok. U kunt zich laten rondleiden langs de goede adressen en de nieuwe culinaire trends ontdekken.

Deze week is ook een communicatiecampagne van start gegaan, dat door het bureau Shake is geproduceerd. De campagne, dat beschikbaar is in print, digitale en radioversies, speelt in op de verschillende facetten van Max en plaatst Max achter onze kook-, decoratie- en vrijetijdsideeën.

Voor hoofdredactrice Charlotte Vanbever: "Max is het lifestyle magazine dat in Wallonië ontbrak. Ik ben er trots op de drager te zijn van dit project, dat tot doel heeft de schijnwerpers te richten op deze Waalse persoonlijkheden, die bekend en erkend zijn of dat verdienen te zijn. Max dient als etalage voor deze originele initiatieven, deze goede en mooie adressen die we in dit Wallonië hebben waar we trots op mogen zijn. In de loop van mijn 15-jarige loopbaan heb ik mij kunnen specialiseren in "tijdschrift"-thema's, vooral op cultureel gebied. Ik hoop dat Max, elegant, praktisch en toegankelijk voor iedereen, uw dagelijkse metgezel zal worden! ".