04.10.2021

Metro versnelt zijn transformatie en zet zijn digitale ontwikkeling voort

Na meer dan 20 jaar aan het hoofd van Metro te hebben gestaan, heeft Monique Raaffels, in samenspraak met de directie van de Groupe Rossel, beslist om de algemene directie van Metro te verlaten. Wij willen Monique in het bijzonder bedanken voor haar leiderschap en inzet voor Metro!

Bij deze gelegenheid werd beslist om Metro onder te brengen bij le Soir divisie van Rossel, onder leiding van Olivier De Raeymaeker. Werner Sluys wordt benoemd tot COO (Chief Operating Officer) van Metro en neemt de operationele leiding van Metro over.

Zonder afbreuk te doen aan de kracht van de gedrukte krant, is de prioriteit van het Metro-team om de digitale ontwikkeling voort te zetten. De lancering van een nieuwe versie van zijn sites in mei 2021 is slechts één stap in de richting van een steeds rijkere digitale ervaring die een aanvulling vormt op de gedrukte krant.

Jonge, actieve stadsbewoners, een bijzonder betrokken doelgroep, zijn vandaag en voor haar toekomstige ontwikkeling een prioriteit voor de Groupe Rossel. In dit perspectief heeft Rossel verschillende initiatieven genomen om haar leiderschap in dit segment te versterken. Meer informatie vindt u in het persbericht van Groupe Rossel.