30.11.2023

Acht maanden voor de Olympische Spelen van Parijs 2024 stapt Rossel Advertising ook in dit menselijke avontuur. Le Soir en Sudinfo laten hun lezers en internetgebruikers de menselijke reis van atleten en de sporter die in ieder schuilt, beleven via drie grote projecten: de Olympische dromen, de Olympische portretten en de weg naar Parijs!

In 2021 braken de websites Le Soir en Sudinfo tijdens de laatste Olympische Spelen records qua kijkcijfers. Meer dan 1 miljoen internetgebruikers hadden zich aangemeld om de 525 artikelen te lezen die door onze experts waren gepubliceerd.

Ter gelegenheid van de Olympische Spelen van 2024 trekt Rossel Advertising zijn sportschoenen aan om al in januari te beginnen met een benadering gericht op nabijheid tussen sporters en lezers.

De eerste actie "Olympische dromen" zal op ontdekking gaan bij 6 Franstalige atleten via een miniserie in video-, artikel- en podcastformaten. Gedurende zeven maanden, van januari tot juli, worden ze gevolgd in hun voorbereiding en training. De serie onthult zowel de fysieke als mentale reis van elk van deze Olympische atleten, zowel via een specifiek geopende rubriek op elk van de twee sites als via een specifieke nieuwsbrief en artikelen in beide dagbladen.

"Olympische portretten", 24 geselecteerde Belgische atleten voor Parijs 2024 die centraal zullen staan in onze edities. Elke week wordt een atleet voorgesteld in een vraag-en-antwoordinterview via de JO 2024-sectie van Sudinfo en Le Soir. We zullen alles te weten komen over hun Olympische ervaring en hun reis om tot deze competitie te komen, zowel in tekst- als videoformaat.

Tot slot, vanaf 15 mei 2024, maken So Soir, Max en Le Mad een uitstapje in de "Road to Paris"-modus. Gedurende een week zullen internetgebruikers aanbevelingen ontdekken over de beste hotels, de beste trendy bars om te verkennen, de tentoonstellingen om te bezoeken in Parijs, evenals de welzijnsroutines van onze atleten. Ook te vinden in het weekendmagazine van Le Soir en Sudinfo.

Rossel Advertising biedt adverteerders de mogelijkheid om deel uit te maken van deze eerste selectie en zo de internetgebruikers en lezers te bereiken via dit prachtige menselijke avontuur gedragen door de Olympische Spelen.

Gracenote, het Amerikaanse statistiekbureau, voorspelt dat België 13 medailles zal winnen en de 20e plaats in het klassement van landen zal bereiken... net zoals in 1924, dus 100 jaar later. In ieder geval zal Rossel Advertising achter onze atleten staan om zo ver mogelijk te komen!

 

Ontdek het aanbod

 

Neem contact met ons op :

Vanessa Corthouts

Vanessa.corthouts@rossel.be