25.03.2021

Streamnews, de nieuwe site gewijd aan de streaming-wereld

Het gebruik en aanbod van streamingplatforms is nog nooit zo groot geweest, gestimuleerd door de gezondheidscrisis. Maar hoe vindt u uw weg tussen al die beschikbare inhoud? Op basis van haar ervaring in de filmindustrie lanceert het Cinenews team "Streamnews": een vergelijkende en prescriptieve site om gebruikers doorheen de verschillende platformen en hun Belgische catalogus te begeleiden.

"De wereld van home entertainment is veranderd. We hebben een reële vraag van onze gemeenschap, die moet worden begeleid in haar keuzes tegenover de vermenigvuldiging van platforms en een overvloedig aanbod van inhoud," verklaart Florence Atlas, directeur van Net Events (Cinenews, Out.be en Streamnews). "Ze bieden hun consumenten de luxe van een uitputtendheid die soms moeilijk te doorgronden is. Dat zal de rol van Streamnews zijn! "

Concreet zullen op Streamnews drie hoofdkenmerken worden aangeboden:

De vergelijker: 

Voor elke aankoop vergelijkt de consument graag. Hetzelfde geldt voor de keuze van het kiezen van een platform. De Streamnews vergelijker zal het mogelijk maken verschillende criteria op elkaar af te stemmen om de consument naar het juiste platform te leiden, op een totaal onafhankelijke manier.

Voorschrijvende inhoud: 

Wie heeft er nooit meer tijd besteed aan het scrollen door het menu dan aan het daadwerkelijk kijken naar een film of serie? Het aanbod is zo uitputtend dat het soms moeilijk is de weg te vinden. Vanaf nu zal het Streamnews team de lezers de nieuwste releases voorstellen dat ze niet mogen missen! Gegarandeerde tijdwinst...

De kalender:

Tussen originele producties, films, franchises en series is het niet altijd gemakkelijk om bij te blijven. Onze kalender toont de komende releases, dag per dag, platform per platform. FOMO zal niet langer een probleem zijn! 

Met Streamnews sluit Cinenews, altijd in de voorhoede van nieuwe trends, zich aan bij de algemene beweging van nieuwe consumptiewijzen!