02.04.2020

VLAN en 7Dimanche zijn terug in digitale vorm! 

Wij hebben goed nieuws: de VLAN- en 7Dimanche-edities zijn terug in een volledig nieuwe en 100% digitale vorm! De 2 gratis kranten willen hun trouwe lezerspubliek niet alleen laten en daarom lanceerden ze een digitale editie.

De teams hebben hard gewerkt om nieuwe inhoud te vinden, dat past bij hun DNA.

VLAN zet lokale handelaren altijd in de kijker via reportages over hen. Wij gaan ook tips en trucs delen om de lockdown commercieel goed door te komen, en suggesties doen voor activiteiten thuis, en zelfs tekenwedstrijden organiseren. Deze editie is nu beschikbaar op www.vlan.be/journal

Wat 7Dimanche betreft heeft de krant zichzelf een nieuwe doelstelling gesteld: de lezers helpen toch een leuke tijd thuis te hebben! Dat doen we met recepten uit ‘Smullen in Wallonië’, economische artikelen in samenwerking met Fées Maison, sudoku's, woordspelletjes, stripverhalen. Kortom, positieve en leuke inhoud voor het hele gezin! U kunt deze editie op https://journal.7dimanche.be/ vinden.

Het doel is om echt in contact te blijven met onze lezers en hen te motiveren om samen met ons thuis te blijven.

Onze teams werken tegelijkertijd aan een herstelplan om adverteerders weer op het goede spoor te brengen en hen vooruit te helpen. We willen ze nog sterker maken!

We blijven beschikbaar om vragen te beantwoorden op 0800 /12.443 of marketing@vlan.be

Samen gaan we deze uitdaging aan! Wees solidair met onze lokale handelaars: Koop lokaal!