De media

Out.be

In iets meer dan 15 jaar bestaan heeft NetEvents.be zo’n 20 miljoen bezoekers mogen verwelkomen. Dank u voor uw vertrouwen. Dat heeft ons zin gegeven verder te evolueren. Een nieuw team (althans, voor een deel), tal van nieuwe ideeën en enkele maanden uitputtend werk later zijn we trots een gloednieuwe site aan te brengen, aanpasbaar aan het formaat van elk scherm !
 
Op het programma : een nog meer volledige agenda, voorzien van een meer ergonomische interface, een uitgepuurd design, nieuwe functies en exclusieve wedstrijden. Ten einde de verandering totaal door te voeren hebben we ook gekozen voor een nieuwe naam, meer hedendaags en in de tijdsgeest.

More infos

cinenews.be

Cinefielen of filmliefhebbers op zoek naar een goeie film kennen de weg naar Cinenews.be, de Belgische filmsite bij uitstek. Naast de programma’s in de verschillende zalen, geeft de site ook recensies over de films die uitkomen of nog steeds in de zalen lopen. In de nieuwsrubriek vindt u alles over het beste wat de 7de kunst biedt. En u krijgt een overzicht van alle nieuwe blu-ray/DVD’s en reeksen die verschijnen.

More infos