Rossel Advertising. Mediactivate your business.

Rossel Advertising is de regie van Groupe Rossel. En zijn commerciële speerpunt! De regie biedt een uiterst gepersonaliseerd multimedia-antwoord op de explosie van digitale media die de regels duchtig door elkaar geschud hebben: met een taskforce die telkens de beste expertises bundelt. Uw gesprekspartners zijn stuk voor stuk specialisten, gebeten door de communicatiemicrobe. Wij noemen ze onze mediactivisten. Ze bouwen elk mediaplan op als een strijdplan, hierbij steunend op sterke lokale en nationale merken.

Creativiteit, innovatie, toewijding.

De regie telt een honderdtal medewerkers die de offline én online dragers kennen als hun broekzak. De mediactivisten van Rossel Advertising zijn onderverdeeld in verschillende nationale en regionale commerciële polen en expertisecentra op het vlak van research, trafficking en marketing. Binnen een ongeziene crossmediale aanpak selecteren ze de effectiefste touchpoints. Hun streven? U als reclamespeler een maximum aan presterende combinaties aanbieden: allesbehalve voorgekauwde oplossingen, perfect gesynchroniseerde campagnes tussen de verschillende media, de creatie van specifieke content, het aanreiken van de recentste digitale technologieën…

Een slogan, een spirit, een actie.

De Groupe Rossel heeft het volste vertrouwen in de resultaten van zijn regie die werkt met de allermodernste technieken. In die mate zelfs, dat we een systeem van success fee in het leven geroepen hebben. Mediactivate your business!