Onze merken

BEL RTL

bel RTL biedt een veelvoud aan eenvoudige en echte momenten die elkaar opvolgen, zich opstapelen en uiteindelijk een unieke ervaring bieden. Nabijheid is het DNA van het radiostation. De radio is beschikbaar via FM, DAB+ en digitale kanalen. Commerciële doelgroep: 35+ Een algemene muziekzender waar gelachen, gezongen, plezier gemaakt en geïnformeerd wordt.

More infos

Maximum

Maximum FM is de lokale radiozender in de provincie Luik die 24 uur per dag aangename en gevarieerde programma's uitzendt, met een voorkeur voor pop-rockmuziek en ontspanning. Dit alles wordt aangevuld met regionaal, nationaal en internationaal nieuws. Bovendien wordt er veel aandacht besteed aan kunstenaars uit de Franse Gemeenschap van Wallonië en Brussel."

More infos

Radio Contact

De feel good radio.

Radio Contact combineert muziek en amusement voor jongvolwassenen in een stijl die 100% feel good, dynamisch en vrolijk is. Radio Contact positioneert zich als een hitradio, intergenerationeel, open voor het hele gezin en biedt diverse muziekgenres aan. Een krachtige digitale radio! Op Facebook heeft Radio Contact meer dan 750.000 volgers! Commerciële doelgroep: 18-44.

More infos

Fun Radio

Fun Radio, de jonge en dynamische radio met een positieve toon en aanstekelijk goed humeur, die duidelijk onderscheidend is van de rest van het radiolandschap in Franstalig België. De muziekprogrammering van het station is voornamelijk gericht op dansmuziek (pop, house, elektronisch). Commerciële doelgroep: 18 tot 34 jaar.

More infos

Nostalgie

De volwassen muziekzender Nostalgie biedt gedurende de hele dag nabijheid, een familiegevoel, authenticiteit, delen en emotie op de radio. Een onweerstaanbare drang om met Nostalgie mee te zingen. Nostalgie voldoet aan de verwachtingen van het publiek door een solide en populaire muziekprogrammering aan te bieden, korte en impactvolle inhoud, en een vriendelijke sfeer die nabijheid en een goed humeur uitstraalt! Commerciële doelgroep van 35 tot 54 jaar.

More infos

Chérie

Chérie FM, de muziek 100% Pop/Love.

More infos

Inside Radio

Must FM is dé radio bij uitstek van de provinciale netwerken in Namen en Luxemburg. De zender kenmerkt zich door zijn nabijheid, gezelligheid en een Pop Rock geluid!

More infos