Onze merken

RTLinfo.be

RTL info is de toonaangevende audiovisuele nieuwswebsite in Franstalig België. Met rubrieken over maatschappelijk nieuws, politiek en internationale zaken, maar ook over sport en showbizz, is de website een echt portaal voor algemeen nieuws. RTL info is tevens de meest populaire app in Franstalig België.

More infos

radiocontact.be

Op Radiocontact.be kunnen de internauten de radio ‘live’ beluisteren, zowel via de webradio’s Contact R&B als Mint. Via deze sites kun je de uitzendingen en de ‘best of’ later opnieuw beluisteren. Het is ook hier mogelijk de radiopresentators en dj’s te contacteren en deel te nemen aan diverse wedstrijden.

More infos

RTL TVI

RTL tvi is het toonaangevende, gezinsvriendelijke en familiale algemene kanaal. Met een sterke referentie, biedt het vermaak, ontspanning en educatie voor iedereen. Het kanaal heeft een zeer nauwe band met zijn kijkers. De commerciële doelgroep bestaat uit mensen tussen 18 en 54 jaar.

More infos

BEL RTL

bel RTL biedt een veelvoud aan eenvoudige en echte momenten die elkaar opvolgen, zich opstapelen en uiteindelijk een unieke ervaring bieden. Nabijheid is het DNA van het radiostation. De radio is beschikbaar via FM, DAB+ en digitale kanalen. Commerciële doelgroep: 35+ Een algemene muziekzender waar gelachen, gezongen, plezier gemaakt en geïnformeerd wordt.

More infos

PlugRTL.be

De zender Plug mikt op een jong en trendy publiek. De website geeft het programmaoverzicht en bevat informatie en filmpjes over de series en uitzendingen.

More infos

ClubRTL.be

Club RTL programmeert sport, series en Kidz RTL. Op de website vindt u dan ook sportnieuws, “best of”-video’s van de uitzendingen en Kidz RTL.

More infos