De media

RTLinfo.be

Rtl.be is het portaal van de groep in België, zowel voor radio als televisie. Met rubrieken zoals Nieuws, Sport, People, Voor haar, Voor hem en spelletjes wil het een algemene informatieve website zijn. Via de site kunt u zich natuurlijk ook linken met alle tv- en radiozenders.

More infos

radiocontact.be

Op Radiocontact.be kunnen de internauten de radio ‘live’ beluisteren, zowel via de webradio’s Contact R&B als Mint. Via deze sites kun je de uitzendingen en de ‘best of’ later opnieuw beluisteren. Het is ook hier mogelijk de radiopresentators en dj’s te contacteren en deel te nemen aan diverse wedstrijden.

More infos

RTLTVI.be

Op de website van de zender vindt u het volledige programma terug en meer informatie over de uitzendingen. U kunt er ook fragmenten herbekijken.

More infos

BEL RTL

Dankzij de website van Bel RTL hoort u ook via de radio constant online alle actualiteit, met daarnaast de verkeersinformatie dankzij Info Trafic. De luisteraars kunnen desgevallend de radiopresentators bereiken en deelnemen aan diverse wedstrijden.

More infos

PlugRTL.be

De zender Plug mikt op een jong en trendy publiek. De website geeft het programmaoverzicht en bevat informatie en filmpjes over de series en uitzendingen.

More infos

ClubRTL.be

Club RTL programmeert sport, series en Kidz RTL. Op de website vindt u dan ook sportnieuws, “best of”-video’s van de uitzendingen en Kidz RTL.

More infos