Onze merken

La Meuse

In Luik zijn de mensen erg gehecht aan hun stad,  aan hun streek en aan hun krant, La Meuse. In La Meuse vinden de lezers elke dag hun portie regionaal nieuws. Natuurlijk wordt ook het nationale en internationale nieuws niet vergeten.

More infos

La Capitale

La Capitale nieuws brengt gericht op de 19 gemeenten van Brussel naar schenkt daarnaast ook aandacht aan het belangrijste nationale en internationale nieuws . De  La Capitale is populair dankzij zijn nabijheid met zijn lezers.

More infos

La Nouvelle Gazette

Zoals elke grote stad heeft Charleroi zijn krant: La Nouvelle Gazette. De krant bericht over Charleroi en omstreken, maar ook over al het belangrijke regionale, nationale en internationale nieuws.

More infos

Sudinfo

5 regionale dagbladen: La Meuse, La Nouvelle Gazette, La Province, Nord Eclair en La Capitale. 12 lokale edities: Luik-Beneden-Maas, Hoei-Waremme, Verviers, Charleroi, Centrum, Entre-Samber en-Maas, Bergen-Borinage, Doornik, Moeskroen, Luxemburg, Namen en Brussel-Waals-Brabant. Slechts één doel: kwalitatieve nabije inhoud brengen.

 
 
 
More infos

La Province

La Province brengt vooral regionaal nieuws uit Henegouwen. Het is een onmisbaar medium voor wie met zijn boodschap mikt op een welomschreven geografische doelgroep. De krant wordt vooral in Bergen gelezen, maar brengt ook het nationale en internationale nieuws.

More infos

Max

Het nieuwe tijdschrift Max wil uw dagelijkse metgezel zijn. Dichtbij u, maar ook nuttig dankzij goede tips en goede adressen, zet het een prominente plaats in voor degenen die Wallonië laten schitteren. Max is ook inspirerend door zijn advies over decoratie, tuinieren, koken, schoonheid, en dankzij zijn scherp oog voor alle huidige trends.

More infos

Nord Eclair

Nord Eclair is de belangrijkste krant in het noorden van Frankrijk. Met gericht nieuws dat de nadruk legt op de streek, krijgt dit medium steeds meer vertrouwen en aandacht van zijn lezers.

More infos

TV News

Een TV-weekblad, aangeboden als praktisch package met een groot bereik, dat de lezers van de dagbladen van Sudinfo en Le Soir vergezelt!

More infos