De media

La Meuse

In Luik zijn de mensen erg gehecht aan hun stad,  aan hun streek en aan hun krant, La Meuse. In La Meuse vinden de lezers elke dag hun portie regionaal nieuws. Natuurlijk wordt ook het nationale en internationale nieuws niet vergeten.

More infos

La Capitale

La Capitale nieuws brengt gericht op de 19 gemeenten van Brussel naar schenkt daarnaast ook aandacht aan het belangrijste nationale en internationale nieuws . De  La Capitale is populair dankzij zijn nabijheid met zijn lezers.

More infos

La Nouvelle Gazette

Zoals elke grote stad heeft Charleroi zijn krant: La Nouvelle Gazette. De krant bericht over Charleroi en omstreken, maar ook over al het belangrijke regionale, nationale en internationale nieuws.

More infos

sudinfo.be

De kranten van de groep Sudpresse hebben hun eigen website: Sudinfo.be. Surfers ontdekken er informatie over hun streek, over de andere regio’s van het land en algemeen nieuws. De site genereert ook traffic door ludiek nieuws uit de buurt.

More infos

La Province

La Province brengt vooral regionaal nieuws uit Henegouwen. Het is een onmisbaar medium voor wie met zijn boodschap mikt op een welomschreven geografische doelgroep. De krant wordt vooral in Bergen gelezen, maar brengt ook het nationale en internationale nieuws.

More infos

REDZONE

Het enthousiasme voor de Rode Duivels was nog nooit zo groot als nu. Redzone, een digitaal magazine voor computer, tablet of smartphone, gratis te downloaden door de fans. Het enige onderwerp: voetbal en de Rode Duivels.

More infos

Nord Eclair

Nord Eclair is de belangrijkste krant in het noorden van Frankrijk. Met gericht nieuws dat de nadruk legt op de streek, krijgt dit medium steeds meer vertrouwen en aandacht van zijn lezers.

More infos