Onze merken

Ciné-Télé-Revue

Het nummer 1 tijdschrift in België. Meer dan 1 miljoen lezers elke week!

Hét toonaangevende familie-tv-magazine in Franstalig België met algemeen nieuws, showbizz en televisie, evenals servicepagina's (gezondheid, milieu, rechten, cultuur, toerisme, auto's, ...).

More infos

Télépro

Als tweede algemeen tijdschrift is Télépro een familie georiënteerd televisiemagazine dat gericht is op maatschappelijke onderwerpen, met een evenwichtige mix tussen serieuze en speelse inhoud, met een directe en informatieve toon.

More infos

Soir mag

De 100% Belgische nieuwsmagazine... Soir Mag biedt elke week een samenvatting van het Belgische en internationaal nieuws. Soir Mag fungeert als een echt weekblad voor onderzoek en ongeziene informatie, het biedt boeiende, lokale reportages en is voortdurend op zoek naar een primeur!

More infos

So Soir

Als zaterdagse bijlage van Le Soir is het Lifestyle magazine So Soir onontbeerlijk. Reizen, gastronomie, mode, beauty, decoratie, design… So Soir heeft frisse kijk op de hedendaagse trends en zij die ze bepalen.

More infos

Max

Het nieuwe tijdschrift Max wil uw dagelijkse metgezel zijn. Dichtbij u, maar ook nuttig dankzij goede tips en goede adressen, zet het een prominente plaats in voor degenen die Wallonië laten schitteren. Max is ook inspirerend door zijn advies over decoratie, tuinieren, koken, schoonheid, en dankzij zijn scherp oog voor alle huidige trends.

More infos