Onze merken

Vlan

In alle regio's staat Vlan synoniem voor zoekertjes, maar ook voor regionaal en lokaal nieuws. Vlan is het wekelijkse (of tweewekelijkse) blad dat door iedereen in de brievenbus wordt verwacht, om de beste deals en aanbiedingen van handelaars te ontdekken.

More infos

Le Sillon Belge/Landbouwleven

Landbouwleven/Sillon Belge is het onmisbare tijdschrift voor de landbouwer in België. Rijk aan diverse en gevarieerde informatie, stelt het u in staat om op de hoogte te blijven van de nieuwste wetgeving, zowel nationaal als internationaal, maar biedt ook tal van adviezen en handige tips om de dagelijkse praktijk van dit specifieke beroep te verbeteren.

More infos

vlan.be

De bekendste zoekertjeskrant in België vindt u ook op internet. Met Vlan.be krijgt de bezoeker toegang tot duizenden zoekertjes met het huis, appartement, auto, … van zijn of haar dromen.

More infos

Landbouwleven

Le Sillon Belge/Landbouwleven is hét magazine voor de Belgische landbouwer. Dankzij veel en diverse informatie, blijft u op de hoogte van de nieuwe nationale en internationale wetgeving, maar oogst u ook veel praktische tips en raad om dagelijks toe te passen in dit bijzondere vak.

More infos

immovlan.be

Met meer dan 100.000 advertenties online, positioneert Immovlan.be zich als een van de leiders op de Belgische vastgoedmarkt op het internet. Bovendien heeft de Belg een baksteen in zijn maag, en geniet de website een groot succes onder alle lagen van de bevolking.

More infos

CityPlug.be

Cityplug.be is een interactieve stadsgids voor een actief en stedelijk publiek.
Shopping, restaurants, beauty, vrije tijd : met CityPlug.be (her)ontdek je de beste adresjes in jouw stad.

More infos

Gocar.be

Gocar.be heeft meer dan 3.000 nieuwe auto’s onmiddellijk beschikbaar in heel België en bij meer dan 1.400 partnerverkooppunten waar het grote publiek naar zijn droomvoertuig kan zoeken. Maar Gocar.be heeft ook het laatste nieuws over alle automerken, tests en nieuwigheden nauwlettend in de gaten door de redactie.

More infos